AutoCAD Plant 3D Basis

Prijs excl. btw

€1.395,- per cursist

Trainingsduur

3 dagen

Data

12, 19 & 26 januari 2022

Trainingomschrijving

Gedurende deze 3-daagse praktijkgerichte training leert u met behulp van AutoCAD Plant 3D de Piping- en Procesinstallaties in 3D te tekenen. Hierbij wordt de theorie afgewisseld met praktische opdrachten. U leert equipment te creëren, plaatsen en aan te passen, de 3D Piping routing te tekenen en aan te passen, in-line componenten zoals afsluiters, eenvoudige ondersteunende staalconstructies voor de Piping en equipment te plaatsen en aan te passen en u leert om isometrische tekeningen, materiaallijsten, 2D werktekeningen en (orthografische) aanzichten te genereren.

Na afronding van deze cursus bent u in staat om, in een voor uw bedrijf geconfigureerde AutoCAD Plant 3D omgeving, uw projecten zelfstandig met AutoCAD Plant 3D uit te voeren.

Basiskennis

Voor het volgen van deze training is kennis van en bij voorkeur tevens werkervaring met AutoCAD vereist. Wij adviseren voorafgaande aan deze training onze AutoCAD 3D Basiscursus voor Engineers te volgen. Kennis van de Procesindustrie is een pré, maar niet noodzakelijk.

Trainingsinhoud

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

Introduction AutoCAD Plant 3D
Projects in AutoCAD Plant 3D
Creating Projects
Introduction to Project configuration
How to Setup your 3D Models
Creating Folders
Create Structural 3D Models
Modifying Structural 3D Models
Managing Structural Project Data
Create Equipment 3D Models
Modifying Equipment 3D Models
Managing Equipment Project Data
Create Piping 3D Models
Modifying Piping 3D Models
Managing Piping Project Data
Creating Lay-Outs
Annotate your Lay-Outs
Generate Isometrics
Creating Reports
Plot and Publish

Vervolgtraining

Na het doorlopen van deze cursus kan de cursist zich verder ontwikkelen door één of meerdere van de volgende cursussen te volgen: AutoCAD Plant 3D Spec Editor training en Project Setup and Configuration voor AutoCAD Plant 3D.

Wilt u de training volgen op een andere locatie of datum? Dat kan! Ook kan de training uiteraard online gevolgd worden, wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor deze training

Inschrijfformulier AutoCAD Plant 3D Basis Training

Accepteer onze voorwaarden