AutoCAD Electrical Advanced

Prijs excl. btw

€1.095,- per cursist

Trainingsduur

2 dagen

Data

21 & 28 maart 2022

Trainingomschrijving

In deze training maakt u kennis en raakt u vertrouwd met de geavanceerde functies en commando’s van AutoCAD Electrical. Tevens komen enkele van de reeds in onze basistraining behandelde functies weer aan bod, waarop wij in deze training verder ingaan. Tijdens deze training verdiept u zich in de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD Electrical, waardoor u leert deze software nog efficiënter te gebruiken. Door de interactie met uw medecursisten ontstaan vaak tevens nieuwe ideeën en slimme en praktische oplossingen.

Basiskennis

Kennis van en ervaring met AutoCAD Electrical is voor het volgen van deze training vereist, onze AutoCAD Electrical Basiscursus is een goed startpunt voor deze training.

Trainingsinhoud

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

Instellingen van de AutoCAD Electrical omgeving
Aanmaken van symbolen en attribuut templates
Wijzigen en aanmaken van PLC’s in de PLC database
Aanmaken en plaatsen van circuits
Materiaal catalogus en pinlist database
Etageklemmen
Klemmeneditor
Wijzigen van rapporten
API’s voor het plaatsen van symbolen en circuits
Circuit Builder

Vervolgtraining

Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van een maatwerktraining. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u de training volgen op een andere locatie of datum? Dat kan! Ook kan de training uiteraard online gevolgd worden, wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor deze training

Inschrijfformulier AutoCAD Electrical Advanced Training

Accepteer onze voorwaarden