Support

Helpdesk

U heeft nieuwe software of een update van uw huidige software aangeschaft en wellicht uw werknemers laten opleiden. Toch heeft de nieuwe software niet direct het resultaat dat u ervan had verwacht en stuiten uw medewerkers op (aanvangs)problemen, waarop zij niet het antwoord hebben. In veel gevallen blijkt dat dit niet aan de software ligt, maar dat de gebruiker nog enigszins te kort schiet in zijn of haar kennis van dat specifieke onderwerp. Bovendien ontbreekt het uw medewerkers veelal nog aan de kennis om de software maximaal te kunnen benutten. 

Veel voorkomende vragen hebben eenzelfde strekking en kunnen snel worden afgehandeld door onze professionals. Wij hebben daarvoor een helpdesk ingericht, die u veelal onmiddellijk uit de brand kan helpen.

CADTEAM levert de helpdeskondersteuning op basis van het “Service & Support contract”. Op basis van dit contract heeft u 1 jaar voor het afgesproken aantal uren recht op ondersteuning door onze helpdesk. U kunt zelf bepalen of u het Service & Support Contract per licentie of per bedrijf wilt afsluiten. Ook kunt u hierbij aangeven wie van de gebruikers mogen bellen of e-mailen. Wij houden daar een registratie van bij, waarvan u – indien gewenst – een rapportage kunt krijgen.

Ondersteuning ter plaatse

Aanmelding van Support calls
Wij ontvangen uw support call bij voorkeur via de e-mail onder vermelding van uw Service & Support contractnummer met in het onderwerp (subject) uw softwareversie en in het kort uw vraag of probleemstelling. In de normale inhoud van uw e-mail verzoeken wij u een uitgebreide omschrijving van uw vraag of probleemstelling op te nemen en de overige systeemdetails, zoals de systeemconfiguratie, de systeemsoftware en de netwerkgegevens te vermelden. Eventuele andere aanvullende gegevens of opmerkingen kunt u ook daar kwijt. Indien het gaat om een foutmelding of een fout in een tekening, dan verzoeken wij u tevens als bijlage een schermafdruk en/of voorbeeldtekening bij te voegen.

Verlenging
Het Service en Support contract verloopt uiterlijk na 1 jaar of eerder bij het bereiken van het aantal uren, waarvoor het contract is afgesloten.

Bereikbaarheid
Via e-mail kunnen Support calls 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons worden aangemeld. Onze product specialisten zullen deze vragen op werkdagen, tijdens normale kantooruren in behandeling nemen. Hiernaast zijn wij op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur ook telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer: +31 (0)318 – 616 924
E-mail: support@cadteam.nl

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de CADTEAM Helpdesk en ons Service & Support contract, neem dan nu contact met ons op.

Contact

De Smalle Zijde 3-22, 3903 LL, Veenendaal

+31 (0)318 - 616 924

info@cadteam.nl

LinkedIn

Klik hier voor onze LinkedIn-pagina.

CADTEAM B.V.

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

+31 (0)318 – 616 924

info@cadteam.nl

BTW: NL854822082B01

KvK: 62448072

Over ons

CADTEAM is een specifieke aanbieder van CAD-oplossingen en CAD-toepassingen. Wij zijn een kennis- en adviesorganisatie met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, erop gericht voor u de beste oplossing te vinden en uw bedrijf beter, sneller en goedkoper te laten presteren.

Meer over CADTEAM