Inventarisatie en implementatie

Inventarisatie en implementatie

Onze consultants hebben vele jaren ervaring in het inventariseren van engineeringsomgevingen en het implementeren van softwareoplossingen. Onze consultants kunnen samen met u veranderingsprocessen en verbeterprocessen uitvoeren en begeleiden om de kwaliteit en de productiviteit van uw engineeringsafdeling te verhogen.

Doordat onze consultants beschikken over ruime kennis en ervaring in diverse vakdisciplines zijn zij in staat om snel en vakkundig knelpunten in uw huidige engineeringssituatie te herkennen. CADTEAM kijkt niet alleen naar een specifiek probleem, maar kijkt verder. Op basis van vergaarde informatie zullen wij u adviseren en begeleiden bij het implementeren van de voor u beste oplossing.

CADTEAM hanteert bij het implementeren van haar softwareoplossingen een projectmatige aanpak. Onze consultants voeren een implementatie uit op basis van een inventarisatie van uw engineeringsomgeving en stellen een projectplan op. In het projectplan zijn de doelstellingen, randvoorwaarden en de te behalen resultaten vastgelegd, zodat het plan op tijd met de voorziene budgettaire middelen gerealiseerd kan worden.

Bent u benieuwd wat onze consultants voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact met ons op.