Elecdes

Instrument Manager

Instrument Manager bestaat uit Instrumentatie en Intrument Loop Diagrams voor Instrumentatie- besturingssyteem voor designer. Wil je meer weten over Instrument Manager? Klik dan verder!

Paneldes Panel Designer

Paneldes Panel Designer bestaat uit Elektrische paneelontwerp en kabelboomsoftware voor fabrikanten van schakelappartuur. Meer weten? Klink dan verder.

Paneldes Raceway

Paneldes Raceway bestaat uit Kabel trace- en kabelgeleidingssoftware en is voor bouwkundig ingenieurs met elektromechanische ontwerpvereisten. Meer weten? Klik dan verder. 

Trainingen

Voor de Elecdes Suite aan software is er een uitgebreide suite aan Basis en Advanced trainingen beschikbaar. Deze trainingen kunt u op uw eigen tempo online volgen d.m.v. een video en aansluitend een test om uw opgedane kennis te verifiëren.

Elecdes

Elecdes is de 2D elektrische CAD-ontwerpmodule van EDS, die wordt gebruikt voor de productie van intelligente schakelschema’s, zoals elektrische schema’s, bedradingsschema’s, one-lijnschema’s, kabelblokschema’s en loop diagrams. Elecdes heeft een uitgebreide set CAD-teken- en databasetools om de productie van elektrische schakelschema’s te automatiseren en te versnellen en wordt geleverd met standaard bibliotheken met symbolen en onderdelen van fabrikanten.

Elecdes elektrische CAD-software is bedoeld voor gebruikers die elektrische CAD-tekeningen met meerdere pagina’s maken voor de bouw-, schakelapparatuur-, proces-, voertuig-, controle-, productie-, stroomopwekkings- en transmissie- en distributiesector (T&D).

Instrument Manager

Instrumentatie en Instrument Loop Diagrams

Een “data-centrisch” instrumentontwerp en documentatiesysteem. Gebruikt voor de geautomatiseerde productie van instrumentatiedocumenten zoals instrumentgegevensbladen, instrument loops, aansluitschema’s, bedradings-/klemmenstrooktekeningen, instrument-indexrapport, stuklijstrapport, kabelschema-rapport, kruisverwijzingsrapporten en vele andere documenten. Live koppeling met AutoCAD PLANT3D software, dus ook met uw P&ID’s.

Voor instrumentatie- en besturingssysteem designers

Instrumentatie- of besturingssysteem designers zullen doorgaans werken met op PLC of DCS gebaseerde besturingssystemen voor continue processen. De instrumentatie, I/O en connectiviteit voor deze regelsystemen vereisen een aanzienlijk niveau van documentatie (bijv. datasheets en loop diagrams), die allemaal efficiënt kunnen worden geproduceerd met Instrument Manager.

Paneldes Panel Designer

Elektrische paneelontwerp en kabelboomsoftware

Paneldes Panel is de 3D CAD-ontwerpmodule van EDS die wordt gebruikt voor het maken van panelen. Paneldes-software vergemakkelijkt en verbetert de constructie van elektrische modellen en algemene opstellingen voor elektrische panelen en voert draadgeleidings-, vul- en draadlengteberekeningen uit, evenals interferentieanalyse en materiaalrapportage.

Voor fabrikanten van schakelapparatuur

Paneldes Panel-software is bedoeld voor fabrikanten van schakelapparatuur die technische documentatie en CAD-diagrammen nodig hebben, zoals lay-outs van elektrische panelen, kabelboomontwerpen en algemene regelingen voorafgaand aan de productie. 

Paneldes Raceway

Kabel trace-en kabelgeleidingssoftware

Paneldes Raceway is de 3D CAD-ontwerpmodule van EDS die wordt gebruikt voor het maken van Plant Raceway-modellen. Paneldes-software voert kabelgeleidings-, kabelvullings- en kabellengteberekeningen uit, evenals interferentieanalyse en materiaalrapportage.

Voor bouwkundig ingenieurs met elektromechanische ontwerpvereisten

Paneldes Raceway-software is voor bouwkundigen met elektromechanische ontwerp- en kabelbeheervereisten, zoals het ontwerpen van fabriekskabelraceway, ductbank, kabelgoot- en kabelladderlay-out en kabelgeleiding.

Bekijk hieronder de introductievideo’s van Paneldes:

CADTEAM B.V.

De Smalle Zijde 3-22
3903 LL Veenendaal

+31 (0)318 – 616 924

info@cadteam.nl

BTW: NL854822082B01

KvK: 62448072

Over ons

CADTEAM is een specifieke aanbieder van CAD-oplossingen en CAD-toepassingen. Wij zijn een kennis- en adviesorganisatie met een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, erop gericht voor u de beste oplossing te vinden en uw bedrijf beter, sneller en goedkoper te laten presteren.

Meer over CADTEAM