DCL voor AutoCAD met Visual LISP
Prijs excl. btw
Op aanvraag
Gemiddeld 4 cursisten
Trainingsduur
1 dag
Tijd: 08.45 tot 16.30
Data
Op aanvraag
Trainingomschrijving
In deze training leert u met behulp van de DCL programmeertaal dialoogvensters te ontwikkelen waarmee u uw applicaties gebruikersvriendelijker en toegankelijker maakt voor de minder geoefende gebruiker. U leert met de Dialog Control Language (DCL) dialoogvensters te bouwen, waarmee u Visual LISP routines kunt oproepen en activeren die de Visual LISP programma’s eenvoudiger te bedienen maken.
Basiskennis
Om aan deze training succesvol te kunnen deelnemen is kennis van en ervaring met het programmeren in Visual LISP vereist.
Trainingsinhoud
Er zal tijdens de training naast het opzetten van dialoogvensters aandacht worden besteed aan verschillende voor het gebruik van DCL belangrijke onderwerpen.
Vervolgtraining
Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van een maatwerktraining. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Wilt u de training volgen op een andere locatie of datum? Dat kan! Ook kan de training uiteraard online gevolgd worden, wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wie zijn wij?
De docenten van CADTEAM beschikken over:
- een hoog kennisniveau;
- aantoonbare praktijkervaring op “de werkvloer”;
- ruime ervaring met het geven van trainingen;
- goede didactische en contactuele vaardigheden;
- een dienstverlenende instelling.
De docenten van CADTEAM zijn tevens verantwoordelijk voor:
- het voeren van intakegesprekken met opdrachtgevers en cursisten;
- het op peil houden van onze trainingen en het (mede) ontwikkelen van nieuwe trainingen.
Onze docenten zijn tevens veelal werkzaam in de praktijk als technisch consultant, waardoor zij feeling houden met de dagelijkse praktijk. Verder besteden zij veel tijd aan zelfstudie, het volgen van vakopleidingen en het ontwikkelen van trainingsmateriaal.
“Bij de aanstelling van freelance docenten zijn bovenstaande kenmerken eveneens van toepassing.”
Eén van onze docenten: Hans Knol