DCL voor AutoCAD Visual LISP

Prijs excl. btw

Op aanvraag

Trainingsduur

1 dag

Data

Op aanvraag

Trainingomschrijving

In deze training leert u met behulp van de DCL programmeertaal dialoogvensters te ontwikkelen waarmee u uw applicaties gebruikersvriendelijker en toegankelijker maakt voor de minder geoefende gebruiker. U leert met de Dialog Control Language (DCL) dialoogvensters te bouwen, waarmee u Visual LISP routines kunt oproepen en activeren die de Visual LISP programma’s eenvoudiger te bedienen maken.

Basiskennis

Om aan deze training succesvol te kunnen deelnemen is kennis van en ervaring met het programmeren in Visual LISP vereist.

Trainingsinhoud

Er zal tijdens de training naast het opzetten van dialoogvensters aandacht worden besteed aan verschillende voor het gebruik van DCL belangrijke onderwerpen.

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

• Oproepen van Visual LISP routines
• Opbouw van een Dialoogvenster
• Mutlifunctionele dialoogvensters bouwen
• Structureren van Dialoogvensters
• Informatie uit een dialoogvenster verwerken en gebruiken in een Visual LISP routine

Vervolgtraining

Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van een maatwerktraining. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u de training volgen op een andere locatie of datum? Dat kan! Ook kan de training uiteraard online gevolgd worden, wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor deze training

Inschrijfformulier DCL voor AutoCAD Visual LISP Training

Accepteer onze voorwaarden