CADTEAM-Chipcard

CADTEAM-Chipcard

Wilt u zo optimaal en efficiënt mogelijk van uw AutoCAD-software gebruik kunnen maken, dan is er voor u de CADTEAM-Chipcard.

Met de CADTEAM-Chipcard kunt u gebruik maken van onze helpdeskondersteuning, support-online en on-site en trainingen voor vernieuwde of nieuwe software inkopen. U kunt deze diensten afzonderlijk of gecombineerd afnemen.

De CADTEAM-Chipcard biedt u de mogelijkheid deze diensten vooraf, op maat, naar eigen wens en behoefte samen te stellen en in te kopen voor een periode van 1 jaar tegen een kortingspercentage tot wel 20% op het normale tarief. Vraag naar de voorwaarden.

U bepaalt vooraf samen met uw CADTEAM contactpersoon bij de aankoop van de CADTEAM-Chipcard hoeveel ondersteuning u het komende jaar nodig heeft.

Hierbij wordt onder andere gekeken naar de behoefte aan support (telefonisch, online en on-site), het aantal vestigingen, het aantal gebruikers en de te volgen opleidingen. Wanneer uw behoefte aan ondersteuning – in overleg met u – is bepaald, koopt u deze vooraf in zodat er achteraf geen extra kosten meer voor u zijn. Ook kunnen er, wanneer gewenst, on-site dagen worden ingepland.

Het tegoed op uw CADTEAM-Chipcard kunt u – op ieder door u gewenst moment – inwisselen voor één of meerdere van onze diensten waaraan u op dat moment behoefte heeft.

U ontvangt na iedere afname met de CADTEAM-Chipcard een overzicht, waaruit tevens de grootte van het resterende tegoed blijkt. Mocht u het tegoed aan het einde van het jaar niet volledig hebben opgebruikt, dan blijft dat tegoed uiteraard staan. Eventuele prijsstijgingen worden echter wel doorberekend.

Wilt u meer weten over de CADTEAM-Chipcard, neem dan nu contact met ons op.