AutoCAD Plant 3D Project Setup & Configuration

Prijs excl. btw

€1.250,- per cursist

Trainingsduur

2 dagen

Data

Op aanvraag

Trainingomschrijving

In deze Advanced training leert u hoe u AutoCAD Plant 3D Projecten bedrijfsspecifiek kunt instellen en configureren, waarbij de noodzakelijke projectinstellingen zoals, specifieke symbolen, structuur, regels en opbouw van custom velden en TAG nummering, annotaties, layers en kleuren behandeld zullen worden.

Na een grondige uiteenzetting van de theorie, voert u zelfstandig achter een eigen systeem, diverse opdrachten uit. Na afronding van deze training bent u in staat om AutoCAD Plant 3D omgeving naar behoefte te configureren en projecten bedrijfsspecifiek als standaard op te zetten.

Basiskennis

De cursist dient reeds te beschikken over essentiële basiskennis van AutoCAD Plant 3D. Wij adviseren u daarom voorafgaand aan deze training onze AutoCAD Plant 3D Basiscursus te volgen. Kennis van de procesindustrie is een pré, maar niet noodzakelijk.

Trainingsinhoud

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

Project Manager User interface
Create New Projects from scratch & existing
Manage your Project Folders and 3D Models
Configure projects
P&ID and PLANT 3D Settings
Templates
Custom Data Manager Views
Configure Isometrics
Custom Plant Reports
• More

Vervolgtraining

Na het doorlopen van deze cursus kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van de AutoCAD Plant 3D Spec Editor training.

Wilt u de training volgen op een andere locatie of datum? Dat kan! Ook kan de training uiteraard online gevolgd worden, wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor deze training

Inschrijfformulier AutoCAD Plant 3D Project Setup & Config. Training

Accepteer onze voorwaarden