AutoCAD Electrical Customizing

Prijs excl. btw

Op aanvraag
Gemiddeld 4 cursisten

Trainingsduur

Data

Op aanvraag

Trainingomschrijving

In de opleiding AutoCAD Electrical Customizing leert u als gebruiker/beheerder van de AutoCAD Electrical applicatie de volledige AutoCAD Electrical omgeving aan te passen. Omdat deze opleiding veelal uitgevoerd wordt op basis van individuele wensen en eisen, varieert de inhoud van deze “tailor made “cursus dusdanig dat wij deze opleiding bij voorkeur als een bedrijfsspecifieke opleiding aanbieden. Door deze uitvoeringsvorm te kiezen kunnen wij garanderen dat alle voor u belangrijke onderwerpen ook daadwerkelijk aanbod komen.

Wilt u meer weten over deze of andere bedrijfsspecifieke opleidingen, of wilt u met ons van gedachten wisselen over een mogelijke invulling van de opleiding voor uw bedrijf en de onderwerpen die daarbij aan bod kunnen komen, neemt u dan gerust contact op met onze afdeling opleidingen via telefoonnummer +31 (0)318-616 924.

Vervolgtraining

Na het doorlopen van deze training kan de cursist zich verder ontwikkelen door het volgen van een maatwerktraining. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u de training volgen op een andere locatie of datum? Dat kan! Ook kan de training uiteraard online gevolgd worden, wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

De docenten van CADTEAM beschikken over:

  • een hoog kennisniveau;
  • aantoonbare praktijkervaring op “de werkvloer”;
  • ruime ervaring met het geven van trainingen;
  • goede didactische en contactuele vaardigheden;
  • een dienstverlenende instelling.

De docenten van CADTEAM zijn tevens verantwoordelijk voor:

  • het voeren van intakegesprekken met opdrachtgevers en cursisten;
  • het op peil houden van onze trainingen en het (mede) ontwikkelen van nieuwe trainingen.

Onze docenten zijn tevens veelal werkzaam in de praktijk als technisch consultant, waardoor zij feeling houden met de dagelijkse praktijk. Verder besteden zij veel tijd aan zelfstudie, het volgen van vakopleidingen en het ontwikkelen van trainingsmateriaal.

“Bij de aanstelling van freelance docenten zijn bovenstaande kenmerken eveneens van toepassing.”

Eén van onze docenten: Hans Knol

Inschrijven voor deze training

Inschrijfformulier AutoCAD Electrical Customizing

Accepteer onze voorwaarden